Postările anului 2021

2 decembrie 2021, 06:04 | de AgroElectro | în categoria Info gard electric

Locuințele amplasate în zonele de munte impun necesitatea unei atenții deosebite asupra unor detalii ce țin de siguranța locatarilor și a animalelor domestice. Urșii sunt din ce în ce mai prezenți in locurile populate de oameni.

Animalele domestice, precum câinii, pisicile, vacile, oile sau caii pot fi speriați de intruși de acest gen. Pe lângă faptul că le vor crea o stare de temere, animalele domestice pe care le aveți în curte pot fi atacate sau chiar ucise. În fața unor astfel de riscuri, există soluții practice pentru a asigura un nivel ridicat de protecție - gardul electric.

Urs

20 august 2021, 15:18 | de AgroElectro | în categoria Info gard electric

Este posibilă protecția clădirilor aflate în natură, sau extinderea gardurilor existente cu sistem de gard electric. În acest articol vă oferim câteva indicații și sfaturi practice legate de montarea firelor gardului electric pe structuri existente.

20210807_141233

14 iunie 2021, 19:10 | de AgroElectro | în categoria Info gard electric

Principiul de bază a funcționării gardului electric este electrocutarea printr-un impuls foarte scurt, având o tensiune înaltă, ceea ce cauzează un sentiment foarte neplăcut. Frecvența acestor impulsuri este de cca. o secundă, deci în nici un caz nu este vorba despre electrocutare continuă, așadar entitatea care se atinge de gard are suficient timp la dispoziție să se îndepărteze.

Gard electric alimentat cu acumulator + sistem solar