Căutăm distribuitori!

distribuitori

Dacă sunteți proprietarul unui magazin și doriți să vă extindeți gama de produse cu echipamente, accesorii pentru garduri electrice și produse zootehnice, vă stăm la dispoziție.

Uneori, clienții care cumpără de la noi ne informează că au fost nevoiți să cumpere on-line, deoarece produsele pe care le-au căutat nu erau disponibile fizic într-un magazin din apropierea lor. Colaborând cu noi, puteți veni în ajutorul acestor clienți, oferindu-le produsele de care au nevoie.

Multe persoane renunță la achiziții deoarece și-ar dori să vadă fizic produsele înainte de a le cumpăra. Din păcate, acest lucru este imposibil pentru că suntem un magazin on-line. De aceea, am creat catalogul de mai jos care conține toate produsele disponibile pentru distribuitori. Catalogul conține toate produsele și accesoriile care sunt necesare construirii unui sistem de gard electric profesional.

Le oferim distribuitorilor:

  • Din start oferim cele mai bune prețuri. Asigurăm un procent de 30-40%, față de prețurile recomandate de vânzare. Prețurile de vânzare sunt libere.

  • Produsele noastre se pot comercializa bine pe piața românească. Nu impunem limită minimă de comandă.

  • Stoc continuu de produse. Din cele câteva sute de produse, 99% le avem mereu pe stoc.

  • În fiecare an ne extindem gama de produse și trimitem catalogul actualizat în jurul lunii martie. Asigurăm periodic afișe și alte materiale promoționale.

  • Lista de prețuri rămâne valabilă timp de un an. Nu modificăm prețurile pe timpul sezonului. Pe baza contractului, putem oferi un termen de plată de maxim 30 zile.

  • Serviciul clienți (disponibil Luni-Vineri între 8:00-16:00). Suntem flexibili, încercăm să vă stăm la dispoziție și să vă ajutăm conform celor mai bune cunoștințe.

  • Comenzile se pot plasa prin e-mail, dar și prin telefon, sau prin WhatsApp. Livrarea produselor se face prin serviciu de curierat rapid. Comenzile plasate până la ora 15 pleacă în aceeași zi, respectiv din aceste comenzi 95% ajung la adresa dvs. în următoarea zi lucrătoare. Oferim livrare gratuită pentru comenzile a căror valoare depășește 3000 Lei (TVA inclus), sub această sumă costul transportului este 30 lei.

  • Aparatele de gard electric tip DL sunt proiectate și fabricate în România. Lângă fiecare aparat de gard electric atașăm gratuit un ghid de proiectare și construire, care este de foarte mare ajutor atât clienților cât și pentru dvs.

  • Rezolvăm problemele de garanție și de post-garanție.

Dacă sunteți interesat, contactați-ne prin telefon sau prin e-mail, și vă vom trimite o listă de prețuri. Vă oferim de asemenea un contract simplu de vânzare-cumpărare pe baza căruia vom putea colabora.

Alegându-ne pe noi, susțineți o afacere din România!

Contactați-ne prin e-mail

Vă rugăm să completați formularul de mai jos.