Despre noi

Activitatea principală a firmei noastre este fabricarea generatoarelor de impulsuri pentru garduri electrice și distribuția accesoriilor și echipamentelor (fire, izolatori, sisteme solare, etc.) pentru construirea gardurilor electrice. Ca activitate complementară, distribuim echipamente zootehnice și consumabile pentru fermieri și crescători de animale, cum ar fi: aparate de muls, hrănitoare și adăpători automate, unelte de grajd, prelate pentru acoperire baloți, și multe alte.

Istoria firmei

Compania noastră a fost fondată în 2016 de Paizs Levente și Benedek Dávid, doi prieteni și colegi de școală. Fiind pasionați de electronică, am creat primele aparate de gard electric în timpul școlii. Succesul acestora ne-a dat ideea să înființăm o firmă pentru producția acestora.

În primii ani, atelierul nostru era situat în curtea casei, într-un spațiu mic. Deoarece s-au crescut cererile rapid, aveam nevoie de mai mult spațiu, așadar am construit un atelier și un depozit mai mare în localitatea Arcuș.

În anul 2018, am început să vindem produsele on-line în toată țara, sub marca proprie Agro Electro. De asemenea am creat o rețea en-gros pentru produsele noastre și am extins vânzările și pe alte platforme on-line.

În 2019, cu doar cinci membri în echipă, am dezvoltat atelierul, depozitul și stocul nostru de produse în funcție de cererea pieței. Fiecare pas înainte ne-a întărit poziția în industrie și am câștigat încrederea clienților noștri.

În 2020, am făcut un salt remarcabil către digitalizare, lansând un magazin on-line și în Ungaria. Acest pas strategic ne-a deschis noi orizonturi și astfel am reușit să ajutăm și mai mulți gospodari prin produsele noastre, oriunde s-ar afla ei.

Anul 2021 a fost un an plin de provocări și de reușite. Am mărit echipa la 12 de persoane, am luat decizia îndrăzneață de a investi în viitorul nostru. Am închiriat un teren pentru a construi un sediu nou, care să reflecte valorile noastre și să ne ofere spațiul necesar pentru creștere.

Astfel, în 2022 ne-am mutat sediul și punctul de lucru într-o locație mai mare și am câștigat o licitație importantă pentru furnizarea de sisteme de gard electric, astfel ne-am consolidat poziția în piață și am devenit lideri în domeniu.

În 2023, am continuat să ne extindem și să inovăm. Am introdus produse noi în oferta noastră și am investit în infrastructură pentru a face față cererilor crescute. Construirea unui cort industrial a fost doar începutul unei noi etape de dezvoltare.

Astăzi, Agro Electro este mai mult decât o simplă companie. Suntem o echipă unită de profesioniști dedicați, gata să facem față oricăror provocări și să livrăm soluții moderne și fiabile în industrie.

În 2024, ne extindem în Italia și în Bulgaria.