Despre noi

Firma SC Agro Electrosistems SRL produce și comercializează echipamente și sisteme pentru garduri electrice, în special pentru agricultori și pentru crescători de animale.

Gardurile electrice sunt folosite mai ales pentru împrejmuirea animalelor domestice, pentru evitarea daunelor cauzate de animale sălbatice și apărarea culturilor agricole și viticole. Gardurile noastre asigură o excelentă protecție împotriva atacurilor urșilor atât în apropierea locuințelor cât și în stupină.

Izolator gard electric
Izolator gard electric

Venim în ajutorul fermelor mici și mari – soluțiile noastre sunt eficiente atât celor care vor să apere livada împotriva căprioarelor dar și pentru cei care cresc sute de animale.

Firma noastră este specializată exclusiv pentru garduri electrice, astfel putem să vă consultăm fără să fim în fața locului, pe baza unei poze, unui desen sau după caz, prin telefon.

Principalul și cel mai vândut produs al nostru este gardul electric DL 4000, inovație proprie, produs românesc 100%. După cunoștințele noastre momentan numai firma noastră produce oficial și cu certificat de conformitate generatoare de impulsuri în toată țara. Dacă cumpărați de la noi sprijiniți o firmă din România.

Generator de impulsuri DL 4000
Generator de impulsuri DL 4000

Filosofia noastră este calitatea constantă și funcționarea sigură a produselor – chiar dacă este mai puțin profitabil – utilizăm componente cu parametrii înmulțite pentru a garanta un timp de funcționare cât mai îndelungat, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

Istoria firmei

Istoria firmei noastre nu se extinde pe generați dar are un trecut bogat în evenimente și dezvoltare. La început electronica a fost un hobby, pe lângă munca noastră oficială. Primele aparate de gard electric au fost create la cererea rudelor, cunoștințelor. După mai multe faze de dezvoltare al zecelea aparat s-a dovedit a fi cel mai bun, rentabil și sigur în privința raportului preț/performanță.

Firma a fost fondată în anul 2016, abia atunci când am avut deja un produs sigur și stabil. În primele luni am reușit să obținem certificatul de conformitate. Primele produse ale firmei au fost comercializate și vândute persoanelor fizice din reședință, în Sfântu Gheorghe, iar prin publicitate on-line, în toată țara.

Între timp am prezentat produsele comercianților locale de specialitate și ca distribuitori au început să vândă produsele noastre. După jumate de an de la fondarea firmei am devenit și noi distribuitori, astfel încât pe lângă aparatul de gard electric am început să vindem și accesorii pentru garduri electrice.

Gard electric
Gard electric

Nu am încetat să dezvoltăm mai departe produsul inițial, astfel am reușit să scoatem pe piață un sistem solar care asigură electricitatea gardului electric. În urma solicitărilor am creat un sistem solar mai complex care vine în ajutorul agricultorilor.

De la începutul anului 2018 am extins rețeaua de distribuție, produsele noastre fiind prezente acum în 12 județe din România, de asemenea pe câteva platforme on-line în țară și în străinătate.

În viitorul apropiat intenționăm să dezvoltăm un gard electric mai puternic, care se adresează exclusiv fermelor mari; totodată cercetăm și dezvoltăm sisteme solare pentru scopuri zootehnice.

În continuu extindem stocul de produse ca să putem servi toți clienții cu cantitatea dorită, într-un timp rezonabil.