Despre noi

Firma SC Agro Electrosistems SRL produce și comercializează echipamente și sisteme pentru garduri electrice, de asemenea echipamente zootehnice, în special pentru agricultori și pentru crescători de animale.

Gardurile electrice sunt folosite mai ales pentru împrejmuirea animalelor domestice, pentru evitarea daunelor cauzate de animale sălbatice și apărarea culturilor agricole. Gardurile noastre asigură o excelentă protecție împotriva atacurilor urșilor atât în apropierea locuințelor cât și în stupină.

Izolator gard electric
Izolator gard electric

Venim în ajutorul fermelor mici și mari – soluțiile noastre sunt eficiente atât pentru împrejmuirea animalelor domestice, cât acelor fermieri care cresc sute de animale sau cultivă terenuri de sute de hectare.

Firma noastră este specializată în special pentru garduri electrice, astfel putem să vă consultăm fără să fim în fața locului, pe baza unei poze, unui desen sau după caz, prin telefon. Oferim informații on-line și în formă de o ?product-link?, în care puteți regăsi toate informațiile necesare proiectării și construirii unui gard electric contemporan.

Principalul și cel mai vândut produs al nostru este familia de generatoare de impulsuri DL 3200 - DL 4500 - DL 7200, inovație proprie, produs românesc 100%. După cunoștințele noastre momentan numai firma noastră produce oficial și cu certificat de conformitate generatoare de impulsuri în toată țara. Dacă cumpărați de la noi sprijiniți o firmă din România.

Generator de impulsuri DL 7200
Generator de impulsuri DL 7200

Filosofia noastră este calitatea constantă și funcționarea sigură a produselor – chiar dacă este mai puțin profitabil – utilizăm componente cu parametrii înmulțite pentru a garanta un timp de funcționare cât mai îndelungat, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

Istoria firmei

Istoria firmei noastre nu se extinde pe generați dar are un trecut bogat în evenimente și dezvoltare. La început electronica a fost un hobby, pe lângă munca noastră oficială. Primele aparate de gard electric au fost create la cererea rudelor, cunoștințelor. După mai multe faze de dezvoltare al zecelea aparat s-a dovedit a fi cel mai bun, rentabil și sigur în privința raportului preț/performanță.

Firma a fost fondată în anul 2016, abia atunci când am avut deja un produs sigur și stabil. În primele luni am reușit să obținem certificatul de conformitate. Primele produse ale firmei au fost comercializate și vândute persoanelor fizice din reședință, în Sfântu Gheorghe, iar prin publicitate on-line, în toată țara.

Între timp am prezentat produsele comercianților locale de specialitate și ca distribuitori au început să vândă produsele noastre. După jumate de an de la fondarea firmei am devenit și noi distribuitori, astfel încât pe lângă aparatul de gard electric am început să vindem și accesorii pentru garduri electrice și echipamente zootehnice.

Gard electric
Gard electric

În afară de dezvoltarea aparatelor de gard electric am extins gama de produse cu sisteme solare destinate agricultorilor.

Începând cu anul 2018 comercializăm produsele noastre printr-o rețea de distribuție, astfel produsele noastre sunt prezente în mai mult de 100 magazine fizice în 17 județe din România, de asemenea pe câteva platforme on-line în țară și în străinătate.

În anul 2019 ne-am mutat într-un sediu mare pentru a putea servi cererea ridicată pe piață, dar în 2021 trebuie să ne extindem din nou, acum într-o hală cu suprafața de 1250 m², datorită creșterii semnificative.