Despre noi

Firma noastră, SC Agro Electrosistems SRL, produce și comercializează echipamente și sisteme pentru garduri electrice, echipamente zootehnice, adresându-se în special agricultorilor și crescătorilor de animale.

Gardurile electrice sunt folosite mai ales pentru împrejmuirea animalelor domestice, pentru evitarea daunelor cauzate de animale sălbatice și pentru protejarea culturilor agricole. Gardurile noastre asigură o protecție excelentă împotriva atacurilor urșilor atât în apropierea locuințelor cât și în stupină.

Izolator gard electric
Izolator gard electric

Venim în ajutorul fermelor mici și mari – soluțiile noastre sunt eficiente atât pentru împrejmuirea animalelor domestice, cât și fermierilor care cresc un număr mare de animale sau cultivă terenuri de sute de hectare.

Firma noastră este specializată în mod deosebit pe partea de garduri electrice. Vă putem oferi consultanță fără să fim la fața locului, pe baza unei poze, a unui desen sau după caz, chiar și prin telefon. Va oferim informații on-line dar și în forma unei broșuri în format fizic, în care puteți regăsi toate informațiile necesare proiectării și construirii unui gard electric modern.

Principalele, dar și cele mai vândute produse ale noastre sunt reprezentate de familia generatoarelor de impulsuri DL 3200 - DL 4500 - DL 7200. Acestea sunt inovații proprii și produse 100% românești. Din informațiile pe care le avem momentan, firma noastră este singura din țară care produce generatoare de impulsuri oficial, cu certificat de conformitate. Alegând să cumpărați de la noi, veți sprijini o firmă din România.

Generator de impulsuri DL 7200
Generator de impulsuri DL 7200

Filozofia noastră este calitatea constantă și funcționarea sigură a produselor. Chiar dacă este mai puțin profitabil pentru noi, utilizăm componente cu parametrii înmulțiți pentru a garanta un timp de funcționare cât mai îndelungat, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

Istoria firmei

Istoria firmei noastre nu se extinde pe generații, dar are un trecut bogat în evenimente și dezvoltare. La început, pe lângă locul nostru de muncă oficial, electronica a fost un hobby. Primele aparate de gard electric au fost create la cererea rudelor și cunoștințelor. După mai multe etape de îmbunătățire, cel de-al zecelea aparat s-a dovedit a fi cel mai bun, rentabil și sigur în privința raportului preț/performanță.

Firma a fost fondată în anul 2016, doar atunci când am avut deja un produs sigur și stabil. În primele luni am reușit să obținem certificatul de conformitate. Primele produse ale firmei au fost comercializate și vândute persoanelor fizice din reședință, în orașul Sfântu Gheorghe, iar cu ajutorul publicității on-line, în toată țara.

Între timp am prezentat produsele comercianților locali de specialitate, iar aceștia, în calitate de distribuitori, au început să vândă produsele noastre. După jumate de an de la înființarea firmei am devenit și noi la rândul nostru distribuitori, astfel încât pe lângă aparatul de gard electric am început să vindem și accesorii pentru garduri electrice și echipamente zootehnice.

Gard electric
Gard electric

În afară de dezvoltarea aparatelor de gard electric am extins gama de produse cu sisteme solare destinate agricultorilor.

Începând cu anul 2018, am început comercializarea produselor noastre printr-o rețea de distribuție, reușind astfel să fim prezenți în mai mult de 100 de magazine fizice în 17 județe din România, dar și pe câteva platforme on-line din țară și din străinătate.

În anul 2019 ne-am mutat într-un sediu mai mare pentru a putea servi cererii ridicate de pe piață, iar în 2022 am făcut un alt pas important spre o nouă extindere, într-o hală cu suprafața de 1250 m², mulțumită creșterii semnificative a producției.

Galerie foto hală nouă