Termeni și condiții de cumpărare

Orice comandă efectuată pe www.agroelectro.ro presupune automat faptul că beneficiarul comenzii (sau clientul) este de acord cu termenii și condițiile expuse aici. Crearea unui cont pe www.agroelectro.ro înseamnă automat că clientul este de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului www.agroelectro.ro, acest lucru având valoare contractuală între părți.

Confirmarea comenzilor efectuate online se face prin e-mail sau apel telefonic. Clientul are obligația să ne furnizeze o adresă de e-mail validă pentru a putea primi confirmarea comenzii. În caz contrar, clientul are la dispoziție posibilitatea de a face comandă telefonic, la unul dintre operatorii noștri.

Prețul produselor

SC Agro Electrosistems SRL își rezervă dreptul de a modifica prețurile în funcție de prețurile de achiziție de la producători. Dacă prețurile afișate la unele produse nu sunt actualizate, în momentul în care clientul face o comandă la un astfel de produs, va fi întotdeauna înștiințat înainte de procesarea comenzii în legătură cu prețul actualizat. Nici o comandă nu este trimisă către client dacă prețurile afișate nu coincid cu prețurile la zi.

Livrare și plată

Serviciile oferite de www.agroelectro.ro se adresează clienților din întreaga lume. Trimitem colete cu plată în avans în străinătate. Metoda de livrare a produselor este prin colet. Coletele se trimit cu Fan Courier sau Urgent Cargus, iar expedierile în țările UE prin DPD. Pentru comenzile plasate după ora 1:00, nu putem garanta expedierea în aceeași zi.

Plata comenzilor se poate efectua în trei moduri:

  1. Plată prin ramburs – contravaloarea comenzii și a livrării se plătește în momentul preluării coletului.

  2. Plată prin card bancar – contravaloarea comenzii și a livrării se plătește după plasarea comenzii, cu card bancar Visa® sau Mastercard®.

  3. Plată prin transfer bancar – contravaloarea comenzii și a livrării se plătește prin transfer bancar. Atenție, în acest caz livrarea se începe doar după confirmarea plății!

Prețuri de livrare

Prețul de livrare depinde de volumul produselor și valoarea comenzii.

Clientul poate face plata pentru produse cu ramburs (plată la primirea coletului), sau transfer bancar. Pentru plățile prin transfer bancar, valoarea facturii trebuie să ne achitați în avans după primirea facturii prin e-mail.

În cazul plății cu ramburs documentul fiscal de plată este chitanța ramburs de la curier, emisă pe numele dvs. și pe care se specifică plata pentru firma noastră, SC Agro Electrosistems SRL NU emite bon fiscal, conform Codului Fiscal bonul fiscal se emite doar pentru plată în numerar, nu și în cazul trimiterilor prin corespondență când o terță parte este implicată, respectiv firma de curierat care încasează banii.

Anularea comenzilor

Comenzile care nu sunt expediate se pot anula. Trimiteți un e-mail cu această cerere sau sunați-ne pe unul dintre numerele noastre de telefon.

Returnarea produselor

Conform legislației în vigoare, clientul poate returna în termen de 15 zile produsele. Se acceptă pentru retur doar produsele nedesfăcute, nedeteriorate. Cheltuielile de expediție cauzate de retur sunt suportate de client conform legislației. Clientul va primi banii pe produsele returnate în termen de maxim 5 zile de la primirea returului, prin transfer bancar.

Pentru mai multe informații legate de garanție și returnare, consultați pagina Returnarea produselor.

Neridicarea coletelor

În cazul în care un client nu ridică coletul comandat din culpa sa, ne rezervăm dreptul de a nu mai trimite acelui client colete decât cu plata în avans.

Pentru comenzile plasate din străinătate, cu plata în avans firma SC Agro Electrosistems SRL garantează expedierea coletelor la adresa din comandă. Nu asumăm responsabilitatea pentru situațiile în care coletul este returnat pentru că adresa era greșită sau destinatarul nu și-a ridicat coletul. Obligația clientului este de a trece adresa corectă în comandă și de a ridica coletul expediat de către noi.

Noi ne asumăm răspunderea pentru expediții până la preluarea acestora de către firmele de expediție. Orice reclamație sau răspundere cu privire la expediție va fi făcută firmei de expediție.

Confidențialitate

Datele personale ale clientului sunt folosite exclusiv pentru procesarea și expedierea comenzilor. Firma SC Agro Electrosistems SRL garantează confidențialitatea datelor clienților.

Dispute

Orice divergență posibilă între SC Agro Electrosistems SRL și clienți se va rezolva pe cale amiabilă, prin acordul părților, iar dacă părțile nu ajung la un acord, doar atunci litigiul se va rezolva prin mediere, și dacă nici atunci nu s-a ajuns la un consens, în instanță conform legilor în vigoare.