Aparate noi - generatoare de impulsuri DL 3200/4500/7200

În anul 2020 am creat o serie de generatoare de impulsuri (aparate de gard electric) noi. Bazat pe experiența vastă în domeniul gardurilor electrice, am reproiectat din zero un generator de impulsuri și am creat trei versiuni cu diferite puteri: 3,2 Joule, 4,5 Joule și 7,2 Joule.

dl-2020-series

Beneficii

Generatoarele de impulsuri noi aduc o serie de îmbunătățiri față de cele existente pe piață.

Putere ridicată și stabilă

Prin proiectarea îndelungată și atentă a electronicii aparatului am dezvoltat un circuit electronic care produce eficient impulsuri puternice la un consum relativ redus. Rezultatul este posibilitatea de a electrifica corespunzător împrejmuiri până la o lungime de 25 km.

Lungimea maximă a împrejmuirii variază în funcție de tipul aparatului:

DL 3200 - 7 km

DL 4500 - 12 km

DL 7200 - 25 km

Rezistență ridicată la umezeală și la factori naturali

În timpul proiectării cutiei s-a luat în considerare faptul că cele mai multe cazuri aparatul se va monta în exterior, așadar va fi supus acțiunilor naturii: posibilitatea ridicată de a se umezi, pătrunderea prafului și a insectelor în interiorul aparatului, etc.

Cutia aparatului este prevăzută cu izolație la umezeală și cu orificii suficient de mici pentru a preveni pătrunderea prafului sau a insectelor în interior, dar suficient de mari ca aparatul să se aerisească.

Design contemporan

Principiul cel mai important în timpul proiectării cutiei a fost posibilitatea de a monta și de a utiliza cât mai ușor.

Preț competitiv